Cover_GC.jpg

Skräddarsytt partnerskap

Vi jobbar med er för att skapa ett verkligen skräddarsytt partnerskap. Vi kan göra allt från samordnade marknadsföringskampanjer, till att ni stödjer våra evenemang eller till och med resor så att ni kan se vilken skillnad ert stöd gör. Om ni vill finansiera och besöka ett eget projekt kan vi ordna det.

Det vi står för

Vi anser att varje barn förtjänar rätten att få kraft genom utbildning. Då vi jobbar i några av världens fattigaste områden, strävar vi för att varje barn ska ha möjligheten att gå i skolan.         

inspirerande möjligheter

Vi erbjuder många fantastiska olika sätt att engagera sig, allt från att krypa genom lera under en Brittisk “Mud run” till att springa en marathon i Sierra Leone eller Nepal, eller närvara vid ett att våra glamorösa evenemang eller umgås med våra teams på plats och hjälpa dem. Om du har egna idéer kan vi hjälpa dig genomföra dem också!

Varumärkesprofil

Vår varumärkesprofil har ökat stadigt sedan vi formade 2008 med nationell och internationell press, i Storbritannien har vi uppmärksammats i MailOnline, Evening Standard, Sunday Mirror och Sky News och kan erbjuda ert företag positiva PR möjligheter.

Gör skillnad

Sedan 2008 har vi arbetat direkt med över 50 000 gatubarn och barn som inte går i skolan för att påverka deras liv på ett maximalt och hållbart sätt. Vi har även stöttat familjer genom 10 000 familjeföretagsbidrag, som gör att de har en stabil och hållbar inkomst och kan vara självförsörjande. Du kan bidra till detta och dessutom kan vi garantera att pengarna spenderas på plats inom 24 veckor efter att vi mottagit dem.