Sponsring

Sponsringsmöjligheterna varierar från finansiering av ett av våra särskilda evenemang som Sierra Leone maraton eller sommarbalen till finansiering av långtidsprojekt på plats. Vi är alltid flexibla i vårt tillvägagångssätt och kan jobba med er för att utveckla rätt tillfälle och bidragsnivå. 

Strategiska partnerskap

Vare sig ert företag letar efter “årets välgörenhet” eller ett längre partnerskap, älskar Street Child långvariga förhållanden. Vårt erfarna team kan arbeta med er för att utveckla ömsesidigt fördelaktiga mål som motsvarar just det ni vill, medan vi tillsammans gör verklig skillnad i livet för de som bor i några av världens fattigaste samhällen. 

Donera

Företagsdonationer- det lättaste sättet att stödja Street Child är att göra en företagsdonation, vare sig den kommer från insamlingar bland personalen, från företagsvinsten eller en företags -fond eller -stiftelse.

Företags sociala ansvarstagande (Corporate Social Responsibility” /CSR)- uppfyll inte bara kraven, utan jobba med oss för att utveckla ett CSR-program för ert företag som inte bara skiljer er från era konkurrenter och inspirerar era intressenter utan även har verklig effekt.

Personalengagemang (Employee Engagement”)-  det finns en uppenbar länk mellan personalens motivation och företagets produktivitet. Sammanför företagets arbetsgrupper, öka arbetstillfredsställelse och bygg långsiktigt åtagande med ett inspirerande program för personalens engagemang.

Kundengagemang (Customer Engagement”)- marknadsföringsåtgärder som syftar till engagemang från kundernas sida kan generera kommersiell nytta, ökad synlighet och positiv PR för företaget samtidigt som medel samlas in åt Street Child. Prata med oss om samordnade marknadsföringsmöjligheter.


Sierra Leone marathon företagsutmaning

Loppet som kombinerar några av de vackraste vyerna i Västafrika med den atmosfär som endast finns i Sierra Leone. Lag med 2 eller fler deltagare från vilket företag som helst kan medverka och vandra, jogga eller springa 5 km, 10 km, en halv eller hel maraton, eller till och med vara volontär för dagen. Under upplevelsen finns det möjligheter för personalengagemang, motivation och teambuilding.

För mer information på engelska klicka här.

Om Sierra Leone maraton inte är din grej, har vi en massa andra aktiviteter som du och din grupp kan medverka i.