STRATEGISKA PARTNERSKAP

Oavsett om du letar efter en välgörenhetsorganisation för ett år eller längre, så älskar vi långvariga relationer på Street Child. Vårt erfarna team kommer arbeta tillsammans med dig för att utveckla mål som gynnar oss båda, som uppfyller era önskemål medan det gör en stor skillnad för några av världens fattigaste samhällen. Vänligen kontakta flo@street-child.co.uk för mer information.

Företags sociala ansvar (CSR) – gör mer än att bara uppfylla kraven.. arbeta med oss för att utveckla ett CSR-program för ditt företag som inte bara kommer göra att ni skiljer er från era konkurrenter och inspirerar era intressenter, utan även ha en verklig påverkan.

Medarbetarengagemang – det finns en tydlig länk mellan personalmotivation och företagsproduktivitet. För era team samman, öka arbetstillfredsställelsen och skapa långsiktiga åtaganden med ett inspirerande program för medarbetarengagemang.

Kundengagemang – marknadsföringskampanjer som relaterar till välgörenhet kan leverera kommersiella fördelar, ökad synlighet och positiv PR medan det också samlar in medel till Street Child. Prata med oss om gemensamma marknadsföringsmöjligheter.

 

DONERA

Företagsdonationer – det enklaste sättet att stödja Street Child är att ge en företagsdonation, antingen från medel som samlats in av er personal, vinsten, eller genom verksamhetens fonder.

 

SPONSRA

Sponsringsmöjligheterna varierar från att stödja våra speciella event – så som maratonloppen i Sierra Leone eller Nepal – till mer långsiktigt stöttande av våra projekt. Vi är alltid flexibla i vårt tillvägagångssätt och kommer arbeta tillsammans med dig för att hitta rätt möjlighet och nivå på sponsringen. Vänligen kontakta flo@street-child.co.uk för mer information om hur du kan sponsra ett av våra event eller projekt.

 

TID OCH EXPERTIS

Volontärarbete i Storbritannien eller Barcelona – Vi letar alltid efter professionella att erbjuda sina kunskaper och expertis kostnadsfritt för att hjälpa Street Childs arbete.

Talares nätverk – Vi letar efter personer som vill tala för Street Child på små och medelstora event. Detta är ett bra sätt att lära sig om vårt arbete och engagera sig med nya och gamla anhängare. Om du är intresserad av att veta mer, vänligen kontakta flo@street-child.co.uk

Volontärarbete utomlands – för mer information om vårt internationella volontärprogram, klicka här.

 

SIERRA LEONE MARATON - UTMANING FÖR FÖRETAG

Loppet som kombinerar några av de vackraste vyerna i Västafrika med en atmosfär som endast Sierra Leone kan erbjuda. Team på två eller fler deltagare från vilket företag som helst kan gå med och vandra, jogga eller springa 5km, 10km, halvt eller helt maraton, eller delta som volontär under dagen! Erfarenheten erbjuder medarbetarengagemang, motivation och lagarbete.

För mer information, klicka här.

Om maratonloppet i Sierra Leone inte är din grej, så har vi många andra löpnings- och utmanings-event som du och ditt team kan involvera er i, kontakta slmarathon@street-child.co.uk för mer info.