Street Child förser några av världens mest sårbara barn med möjligheter till utbildning.

Vilka vi är

Vi tycker att vartenda barn har rätt till en utbildning. Vi arbetar in några av världens fattigaste länder, och kämpar för att säkerställa alla barns möjlighet till att gå i skolan.

 

Var vi arbetar

Street Child började sitt arbete med ett litet antal gatubarn i Sierra Leone under 2008.  Nio år senare har vi hjälpt till att förändra mer än 60,000 barns liv i Sierra Leone, Liberia och Nepal. Under 2016 startade vi vårt första projekt i Nigeria där vi hjälper krigsdrabbade barn att få tillgång till utbildning.

 

Vår vision

Street Child är en välgörenhetsorganisation etablerad i England 2008, som arbetar för att skapa utbildningsmöjligheter för några av världens mest utsatta barn.

Tillsammans med våra lokala partners, har arbetet växt från ett projekt för 100 barn i norra Sierra Leone i 2008, till att hjälpa över 50,000 barn från både stad och landsbygd att få tillgång till utbildning i Sierra Leone, Liberia, Nigeria och Nepal.

Vår fokus är att ge barn möjligheter i livet genom att ge dem chansen att gå i skolan och ge deras familjer nödvändiga medel för att hålla dem kvar i skolan.

 

Årsrapporter

För att läsa vår engelska årsrapport om var och hur insamlade medel spenderades detta året, klicka här.